Al Club Caldea, treu el millor de tu!

 

Si ets dels que fan les coses al 200%, prepara’t per viure encara més intensament. Entrena en una de les millors sales de fitness amb els últims equipaments de Technogym i optimitza els teus entrenaments amb l'app del Club. Realitza entrenaments totalment personalitzats i gaudeix de la natació, del pàdel, i de l’oferta d’activitats dirigides més àmplia del país. A més, t’obrim les portes a un SSSPAAACTACULAR! Podràs seguir el ritme?

 

Què t’ofereix el Club Caldea?

 • SPORT
  • Una de les millors sales de fitness amb equipaments de Technogym d’última generació
  • Més de 170 hores de classes dirigides a la setmana
  • Entrenaments personals (fitness, natació, ioga i Pilates Reformers)
  • Piscina de natació de 25 metres
  • Pistes de pàdel
  • Vestidors amplis amb tots els commodities i vestidors familiars exclusius per a socis per gaudir dels espais termals amb els més menuts de la casa, amb tot el confort com pels adults
 • THERMAL
  • Accés al Termolúdic, l’spa més gran de Caldea, entrades a Inúu, i descomptes exclusius en tractaments i gastronomia
 • CLUB
  • Esdeveniments per connectar amb la resta de clubers amb els que comparteixes la teva passió

 

INSCRIU-TE ARA, I GAUDEIX DE CONDICIONS ESPECIALS!

 

Matrícula 60 € (en lloc de 90 €)

+

Val de 80 € en serveis de Caldea(*)

 

El preu de la mensualitat és a partir de 66,30 €** i dóna accés al Termolúdic, a Inúu, a la sala fitness, a totes les activitats dirigides i a un munt de prestacions més!

Consulta les modalitats d'abonament aquí i envia'ns un correu electrònic a club@caldea.com o truca'ns al 800 900 si tens algun dubte.

Les places són limitades!

Per fer la pre inscripció, omple el formulari on line i després dirigeix-te a la recepció del Club per formalitzar l'alta.

** Preu modalitat jove (fins als 26 anys)

Vàlid per altes efectuades fins al 15 d'octubre del 2022 o esgotar el nombre de places disponibles. Oferta no acumulable amb altres avantatges o condicions específiques per a col·lectius.

* El val és personal i intransferible i té validesa fins al 30/11/2022. Es podrà descomptar de la compra de tractaments, menús al restaurant Blu, entrenaments personals i/o lloguer de pista de pàdel en una sola compra de valor igual o superior a l'import indicat.Tots els serveis s'han de reservar prèviament a la recepció del Club i són subjectes a disponibilitat. Crèdit personal i intransferible i sotmès a la condició de soci. No es podrà descomptar de la matrícula o de la quota d'abonament, i en cap cas es retornarà el valor del val en efectiu.

Restaurant: el menú del dia consta d'entrant, plat i postres i es pot consumir al migdia o a la nit, de diumenge a divendres. Les begudes i/o altres conceptes s'hauran d'abonar directament al restaurant. A la comanda caldrà presentar la reserva que s'entregarà prèviament a la recepció del Club.