Coneix les nostres activitats

 

AQUAGYM. Activitat fitness de baix impacte, en què es combina l'entrenament cardio i de tonificació amb els beneficis de l'aigua termal de CALDEA.

BALLET FIT. Activitat d'intensitat moderada que combina les diferents modalitats de ballet amb exercicis fitness amb la finalitat de tonificar el cos.

BALLS LLATINS. Balls en parella de forma coordinada i seguint el ritme de diferents gèneres de música com la Batxata i la salsa.

BodyART. Es una disciplina suïssa-oriental que combina exercicis de caràcter postural amb treball de força i mobilitat articular mitjançant la respiració conscient. També hi ha un treball cardiovascular per exercitar el cos i les seves capacitats de forma integral.

BODY COMBAT. Activitat d'alta intensitat coreografiada que barreja diferents disciplines de les arts marcials com la Boxa, Muay thai o el Kickboxing.

BOXA*. Iniciació a l’esport olímpic de contacte. La finalitat és millorar la condició física utilitzant el mètode i les tècniques d'entrenament de la boxa. Cal portar guants de boxa.

CORE. Entrenament destinat a potenciar la musculatura de la faixa abdominal/lumbar.

FITSUP. Activitat que es realitza sobre unes taules de pàdel surf. Permet millorar l'equilibri, la propiocepció els reflexos i la postura corporal. 

GAT. Activitat que té com a propòsit tonificar els Glutis, els Abdominals i els Tríceps.

HIIT*. Entrenament d'alta intensitat i impacte per intervals en el qual es combina el treball cardiovascular, pliomètric i de tonificació. Té com a principal benefici la millora global de la condició física.

HIPOPRESSIUS. Tècnica d'entrenament de la faixa abdominal mitjançant la respiració. Té com a benefici l'enfortiment del sòl pèlvic, la millora de la postura corporal, i el control de la respiració, entre d'altres.

INTENSIVE. Classes temàtiques de 30 minuts i d’alta intensitat

IOGA - KUNDALINI. Disciplina del ioga provinent de l'Índia, on a més a més de millorar la teva flexibilitat i postura, aconseguiràs equilibrar la teva ment i l'estat d'ànim. Es recomana portar roba blanca de cotó.

IOGA - HATA. Disciplina mil·lenària del ioga que té com a principal objectiu enfortir i donar elasticitat a la musculatura mitjançant exercicis basats en les postures corporals o "asanas". Domina el teu cos i dominaràs la teva ment. Es recomana portar roba blanca de cotó.

IOGA - VINYASA. Disciplina del ioga que es caracteritza per ser molt dinàmic. Es basa en la unió del moviment amb la respiració enllaçant seqüències de postures (asanas) connectades entre si.

MEDITACIÓ. Pràctica mil·lenària que permet dominar la ment, i al mateix temps assolir un estat de consciència plena. Entre altres beneficis podem destacar la millora de la concentració i la reducció de l'ansietat.

PILATES. Mètode integral de treball físic en què es posen en moviment tots els músculs del cos, i que té com a beneficis la millora de la postura corporal, la prevenció de lesions i la millora de la flexibilitat i coordinació.

PILATES SUP. Activitat fitness aquàtica molt completa que combina els beneficis del pàdel surf (propiocepció, augment dels reflexos) i del Pilates (control corporal, flexibilitat, coordinació). 

PREPARACIÓ FÍSICA AL PÀDEL. Classe de preparació física i de prevenció de lesions per millorar el teu rendiment per la pràctica del pàdel.

REFORÇ MUSCULAR. Activitat basada en l'entrenament funcional i encarada a la prevenció de lesions i a la millora de la postura corporal.

SALSA. Activitat coreografiada en parella, que permet prendre consciència del cos, potenciant la coordinació i l'equilibri.

SEVILLANES. Activitat coreografiada molt completa basada en el ball tradicional d'Andalusia. Involucra braços, espatlles, canells, cintura i cames; tot amb un alt component rítmic i coordinatiu.

STRETCHING. Tècnica d'entrenament destinat a millorar l'amplitud de moviment i relaxar la musculatura.

STRONG NATION*: Entrenament d'alta intensitat per intervals i impacte (HIIT) seguint el ritme de la música i que converteix cada classe en una autèntica festa.

TONO*. Programa d'entrenament  que combina el treball aeròbic i de força mitjançant l'aixecament de pesos al ritme de la música.

TONO SLOW. Entrenament global del cos i de força de baixa intensitat i impacte, amb l'objectiu de tonificar i enfortir la musculatura.

TRAINING CAMP. Activitat molt completa i d’alta intensitat on es combinen exercicis de càrdio, força, functional training i core. El més semblant a un entrenament militar.

TRX. Entrenament global de força amb material específic en què es treballa amb el pes corporal. Permet desenvolupar l'equilibri i el control del cos. 

WELLCYCLING.  Entrenament cardiovascular d'intensitat variable al ritme de la música sobre bicicleta estàtica que t'ajudarà a millorar la resistència aeròbica i anaeròbica i conseqüentment a reduir el greix corporal. Es recomana botí, culot i pulsòmetre.

VIRTUALCYCLING. Sessió de wellcycling sota demanda amb professor virtual. Es recomana botí, culot i pulsòmetre.

ZUMBA. Activitat cardiovascular aeròbica al ritme de la música que té com a beneficis el treball global del cos, la millora de la coordinació i el consum calòric.

Per a totes les activitats, cal portar calçat esportiu i roba còmoda.

* classe d'alt impacte i/o intensitat