Coneix les nostres activitats

 

AQUAGYM. Activitat fitness de baix impacte, en què es combina l'entrenament cardio i de tonificació amb els beneficis de l'aigua termal de CALDEA.

BACHATA. Ball llatí d'origen dominicà en la qual es treballa la coordinació i el ritme en parella.

BALLET FIT.  Activitat coreografiada que combina de la dansa clàssica i el fitness.

BOXA*. Iniciació a l’esport olímpic de contacte. L'objectiu és millorar la condició física utilitzant el mètode i les tècniques d'entrenament de la boxa.

CORE. Entrenament destinat a potenciar la musculatura de la faixa abdominal/lumbar.

FITSURF. Activitat que es realitza sobre unes taules de pàdel surf. Permet millorar l'equilibri, la propiocepció els reflexos i la postura corporal.

FÍSICS PÀDEL. Entrenament encarat a millorar el rendiment esportiu en l'esport del pàdel.

FUNCIONAL. Entrenament global en què es busca la millora de la musculatura per a les activitats del dia a dia, per a la prevenció de lesions i per a la millora del rendiment en qualsevol disciplina esportiva. 

GAT. Activitat que té com a objectiu tonificar els Glutis, els Abdominals i els Tríceps.

HIIT*. Entrenament d'alta intensitat i impacte per intervals en el qual es combina el treball cardiovascular, pliomètric i de tonificació. Té com a principal benefici la millora global de la condició física.

HIPOPRESSIUS. Tècnica d'entrenament de la faixa abdominal mitjançant la respiració. Té com a benefici l'enfortiment del sòl pèlvic, la millora de la postura corporal, i el control de la respiració, entre d'altres.

INTENSIVE. Classes temàtiques de 30 minuts i d’alta intensitat

IOGA - KUNDALINI. Disciplina del ioga provinent de l'Índia, on a més a més de millorar la teva flexibilitat i postura, aconseguiràs equilibrar la teva ment i l'estat d'ànim.

IOGA - HATA. Disciplina mil·lenària del ioga que té com a principal objectiu enfortir i donar elasticitat a la musculatura mitjançant exercicis basats en les postures corporals o "asanas". Domina el teu cos i dominaràs la teva ment.

MEDITACIÓ. Pràctica mil·lenària que permet dominar la ment, i al mateix temps assolir un estat de consciència plena. Entre altres beneficis podem destacar la millora de la concentració i la reducció de l'ansietat.

PILATES. Mètode integral de treball físic en què es posen en moviment tots els músculs del cos, i que té com a beneficis la millora de la postura corporal, la prevenció de lesions i la millora de la flexibilitat i coordinació.

PILATES SURF. Activitat fitness aquàtica molt completa que combina els beneficis del pàdel surf (propiocepció, augment dels reflexos) i del Pilates (control corporal, flexibilitat, coordinació). 

PUNCH*. Entrenament d'alta intensitat i impacte encarat a la millora del rendiment global del cos, i que combina exercicis de força, cardio, pliometria i entrenament funcional.

REFORÇ MUSCULAR. Activitat basada en l'entrenament funcional i encarada a la prevenció de lesions i a la millora de la postura corporal.

SALSA. Activitat coreografiada en parella, que permet prendre consciència del cos, potenciant la coordinació i l'equilibri.

SEVILLANES. Activitat coreografiada molt completa basada en el ball tradicional d'Andalusia. Involucra braços, espatlles, canells, cintura i cames; tot amb un alt component rítmic i coordinatiu.

STRETCHING. Tècnica d'entrenament destinat a millorar l'amplitud de moviment i relaxar la musculatura.

STRONG NATION*: Entrenament d'alta intensitat per intervals i impacte (HIIT) seguint el ritme de la música i que converteix cada classe en una autèntica festa.

TAITXÍ.  Disciplina física i mental que combina coneixements de les arts marcials, amb la meditació i les tècniques de respiració. Durant la sessió es treballen constantment la postura, la coordinació i la concentració.

TONO*. Programa d'entrenament  que combina el treball aeròbic i de força mitjançant l'aixecament de pesos al ritme de la música.

TONO SLOW. Entrenament global del cos i de força de baixa intensitat i impacte, amb l'objectiu de tonificar i enfortir la musculatura.

TRAIL TRAINING. Classe específica per a la millora de la condició física pels amants del trail running.

TRAINING CAMP. Activitat molt completa i d’alta intensitat on es combinen exercicis de càrdio, força, functional training i core. El més semblant a un entrenament militar.

TRX. Entrenament global de força amb material específic en què es treballa amb el pes corporal. Permet desenvolupar l'equilibri i el control del cos. 

WELLCROSS. Tipus d'entrenament en circuit orientat a la millora del rendiment global del cos en el qual es combinen exercicis de força, cardio, pliometria i entrenament funcional.

WELLCYCLING.  Entrenament cardiovascular d'intensitat variable al ritme de la música sobre bicicleta estàtica que t'ajudarà a millorar la resistència aeròbica i anaeròbica i conseqüentment a reduir el greix corporal.

VIRTUALCYCLING. Sessió de wellcycling amb professor virtual.

ZUMBA. Activitat cardiovascular aeròbica al ritme de la música que té com a beneficis el treball global del cos, la millora de la coordinació i el consum calòric.

Per a totes les activitats, cal portar calçat esportiu i roba còmoda. A més a més per:

BOXA. Es recomana portar guants de boxa.

IOGA. Es recomana portar roba blanca de cotó.

PÀDEL. És necessari portar pala de pàdel i calçat adequat.

TRAIL TRAINING. Es recomana portar jaqueta, guants i/o gorro per sessions outdoor.

WELLCYCLING. Es recomana botí, culot i pulsòmetre.

* classe d'alt impactes i/o intensitat