Notícies

30/01/2019

El molt honorable comú d'Escaldes i Caldea han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de donar millor servei als socis. Aquest acord dona continuïtat al que ja hi havia anteriorment del tancament de les piscines comunals. 

Els socis del sport thermal club Caldea tindran accés a les piscines de dilluns a divendres entre les 7 i les 17.30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Quant al rocòdrom, l'accés estarà disponible els dies lectius de 17 a 22 hores excepte els dimecres que podran disposar de les instal·lacions entre les 15 i les 22 hores.

En breu explicarem com es podrà fer efectiu l'accés a les instal·lacions comunals.  

29/01/2019

El servei de reserva online de pistes de Pàdel és va iniciar el dilluns 28 de gener, i també podràs organitzar partides amb els teus amics a través del servei Play. 

Amb aquesta nova eina, esperem agilitzar el servei i facilitar l'accés al club. En un futur proper introduirem més novetats de les que t'anirem informant. El servei està disponible a la App del Club i a la intranet de club.caldea.com

28/01/2019

El Club Caldea està en procés de millora constant i és per això que aquest 2019 estrenem web i aplicació, perquè et sigui més fàcil seguir les últimes notícies i començar a fer les teves gestions online.  

 

A la nova web trobaràs un apartat públic amb informació general sobre els serveis que s'ofereixen al Club, el calendari i informació de les classes dirigides, els entrenaments personals, tractaments, etc.

I una àrea privada a la que hauràs de donar-te d'alta per poder reservar les teves activitats dirigides i fer la teva reserva per jugar al pàdel.

 

La app en canvi serà exclusiva per als socis. Registrat a la web, busca l'app CALDEA Sport Thermal Club per Apple o Android i descarrega-la ja!

 

 

24/12/2018

El Pare Noel ens va visitar el passat divendres 21 de desembre. En aquesta ocasió ho va fer baixant de la torre de Caldea, demostrant la seva habilitat de baixar tota mena d'edificis.

Tot seguit, va atendre al restaurant de Caldea les peticions de tots els infants oferint-los coca i xocolata.

 

 

01/10/2018

Èxit de participació a la "Masterclass Nature Cycling".  

Dissabte vam acomiadar les activitats a la terrassa amb una Màsterclass que va ser tot un èxit de participació i a més el temps ens va acompanyar ??

Volem agrair a tot l'equip i a tots els socis que vau fer possible que sortís tot tan bé. ??

 

23/09/2018

Màsterclass de ioga multitudinària amb l'experta @soy_yogi aquest matí al club. Moltes gràcies a tots els socis que ens heu acompanyat al llarg de les dues sessions. Aviat una altra màsterclass!!

16/07/2018

A punt per la platja?
Aconsegueix una bona tonificació i flexibilitat amb les classes de TRX.

16/07/2018

Ets sents pesada quan fas esport? No saps mai què menjar abans i després de venir al gimnàs?
Atenta! Aquest #nutri-consell t'interessa! 

Pots veure-ho complet en el següent enllaç

Veure vídeo

16/07/2018

La sortida d'ahir a Cabana Sorda va ser tot un èxit. Moltes gràcies a tots els participants, us esperem a la propera!

«  ... 11 12  »