Notícies

07/02/2019

La Lili, és la nostra tècnica de fitness que imparteix classes com Zumba, Aquagym, Tono entre altres. En la imatge veiem el dia de la seva incorporació al Club del passat mes de juliol quan va venir de Portugal. Aquesta setmana, govern li ha notificat que ha passat satisfactòriament el nivell A1 de català. Des del Club volem aplaudir els seus esforços d'integració a Andorra i felicitar la Lili!

04/02/2019

En motiu de la celebració dels 25 anys de Caldea, aquesta setmana sortejarem 2 invitacions dobles per anar a veure l'opera de Humperdinck, HANSEL & GRETEL.

Per guanyar el premi tan sols cal comentar el post al facebook del Club  responent a la pregunta: quants metres d'alçada fa la Torre de Caldea?
Una pista: trobareu la resposta a caldea.com

El sorteig es durà a terme el proper dimecres 6 de febrer. 

Bona sort a tots!

31/01/2019

El passat dimecres 31 ens va visitar els alumnes de l'EFPEM del Govern d'Andorra. Aquests estudiants s'estan preparen en el món de l'esport com a tècnics de muntanya en diferents disciplines. En el seu pla formatiu tenen la preparació física, la psicologia o la gestió esportiva entre altres assignatures.

Els alumnes van mostrar interès en conèixer la instal·lació i els diferents models de negocis que presenta Caldea. Va ser una visita molt profitosa que esperem que els ajudi en el seu futur professional.

31/01/2019

Ahir dimecres 30 de gener la xef de cuina creativa Pili Borra i el cap de restauració de Caldea Rodirgo de Nuzzo van tornar a oferir als socis 2 tallers de cuina saludable al restaurant de Caldea. Es van mostrar tècniques de cuina innovadores i pràctiques per millorar els nostres hàbits gastronòmics. Ja són més de 80 socis els que han fet el taller.

El menú va ser:
- Amanida de temporada amb crostons de cigró
- Tarta salada de carbassa amb nous
- Crema de peres amb ametlles i cacau

Aquesta activitat va ser gratuïta per a tots els assistents.

30/01/2019

El molt honorable comú d'Escaldes i Caldea han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de donar millor servei als socis. Aquest acord dona continuïtat al que ja hi havia anteriorment del tancament de les piscines comunals. 

Els socis del sport thermal club Caldea tindran accés a les piscines de dilluns a divendres entre les 7 i les 17.30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Quant al rocòdrom, l'accés estarà disponible els dies lectius de 17 a 22 hores excepte els dimecres que podran disposar de les instal·lacions entre les 15 i les 22 hores.

En breu explicarem com es podrà fer efectiu l'accés a les instal·lacions comunals.  

29/01/2019

El servei de reserva online de pistes de Pàdel és va iniciar el dilluns 28 de gener, i també podràs organitzar partides amb els teus amics a través del servei Play. 

Amb aquesta nova eina, esperem agilitzar el servei i facilitar l'accés al club. En un futur proper introduirem més novetats de les que t'anirem informant. El servei està disponible a la App del Club i a la intranet de club.caldea.com

28/01/2019

El Club Caldea està en procés de millora constant i és per això que aquest 2019 estrenem web i aplicació, perquè et sigui més fàcil seguir les últimes notícies i començar a fer les teves gestions online.  

 

A la nova web trobaràs un apartat públic amb informació general sobre els serveis que s'ofereixen al Club, el calendari i informació de les classes dirigides, els entrenaments personals, tractaments, etc.

I una àrea privada a la que hauràs de donar-te d'alta per poder reservar les teves activitats dirigides i fer la teva reserva per jugar al pàdel.

 

La app en canvi serà exclusiva per als socis. Registrat a la web, busca l'app CALDEA Sport Thermal Club per Apple o Android i descarrega-la ja!

 

 

24/12/2018

El Pare Noel ens va visitar el passat divendres 21 de desembre. En aquesta ocasió ho va fer baixant de la torre de Caldea, demostrant la seva habilitat de baixar tota mena d'edificis.

Tot seguit, va atendre al restaurant de Caldea les peticions de tots els infants oferint-los coca i xocolata.

 

 

01/10/2018

Èxit de participació a la "Masterclass Nature Cycling".  

Dissabte vam acomiadar les activitats a la terrassa amb una Màsterclass que va ser tot un èxit de participació i a més el temps ens va acompanyar ??

Volem agrair a tot l'equip i a tots els socis que vau fer possible que sortís tot tan bé. ??

 

23/09/2018

Màsterclass de ioga multitudinària amb l'experta @soy_yogi aquest matí al club. Moltes gràcies a tots els socis que ens heu acompanyat al llarg de les dues sessions. Aviat una altra màsterclass!!

16/07/2018

A punt per la platja?
Aconsegueix una bona tonificació i flexibilitat amb les classes de TRX.

«  ... 6 7 8 9 10  ...  »