ACTES 25è ANIVERSARI CALDEA
18/03/2019

Aquest 2019, Caldea fa 25 anys. Per això s'han preparat diferents esdeveniments per a tots el públics.

El dilluns dia 25 de març, Caldea arranca la celebració del seu 25è aniversari amb un dinar institucional que significarà el tret de sortida d’un extens programa d’esdeveniments que s’allargarà tota la setmana. El 26 celebrarà una festa exclusiva per a accionistes i, des d’aquell moment i fins al diumenge 31, l’spa oferirà animacions per a tots els públics.

El dinar institucional, que tindrà lloc el dia 25 a les 13.30 h al Restaurant Mediterrani de Caldea, marcarà l’inici dels actes de commemoració. L’acte convocarà a una cinquantena de representants de les institucions vinculades al projecte, com ara membres del Comú d’Escaldes-Engordany, del Consell d’Administració de Caldea i del comitè de direcció de Caldea, entre altres persones que han contribuït a la creació i el creixement de Caldea

Un programa festiu ple d’animacions i amb un espectacle de pirotècnia.

El dia 26, de les 16.30 h i fins al tancament del centre, tots els visitants de Caldea podran veure en directe l’actuació de les Deivas, un grup de ballarines de l’escola de dansa TC d’Andorra i participants del programa Got Talent de Telecinco, que actuaran en un escenari temporal situat a la recepció general de la planta 0. Seguidament, entraran al Termolúdic per ballar a la gran llacuna central. En acabar, serà el moment de Zulandir, uns xanquers que ompliran l’spa de llum i de dansa i que, com les Deivas, faran el seu espectacle a l’escenari temporal que s’instal•larà a la recepció del centre i a l’interior del Termolúdic. A Inúu, l’spa Adults Only de Caldea, els clients podran gaudir de l’actuació d’una parella d’acròbates, campiona del món d’Acrosport, que també anirà al Termolúdic a sorprendre els visitants amb diverses figures de pole dance.

 

A les 21 h, un majestuós castell de focs artificials i un espectacle de jocs de llums a la torre posaran el punt final a aquest gran dia de festa. Els focs es podran veure des del Prat del Roure, el parc infantil situat davant de Caldea.
Per completar el programa d’animacions, tant el divendres 29 com el dissabte 30 a les 21.40 h, els visitants de Caldea podran gaudir d’una versió reduïda d’Aküa, un espectacle de música i jocs d’aigua que comptarà amb la presència d’una acròbata de teles.

El dia 30 matí i tarda seguiran les celebracions amb les actuacions dels ballarins, dels xanquers i dels acròbates als espais comuns de l’edifici (a l’escenari de la recepció general), a la llacuna del Termolúdic i a Inúu.
El dia 31 al matí, Caldea tancarà aquests primers dies de celebració de l’any amb més espectacles i animacions per als visitants.

Al llarg de la Setmana Santa, i per cloure la temporada d’hivern, l’spa termal també oferirà un programa d’animacions orientat a tots els clients que visitin el centre durant aquest període vacacional.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Programa d’animacions per a tots els públics

Lloc: Recepció general de Caldea (accés lliure sense entrada); llacuna interior Termolúdic (accés amb entrada); i Inúu (accés amb entrada)

DIMARTS 26 DE MARÇ 
Deivas G. Ball: 17 h / 19 h / 20 h / 21 h
Zancudos: 16 h / 18 h / 20 h / 21 h
Acrosport: 16 h / 18 h / 20 h / 22 h
Castell de focs i espectacle de llums (Prat del Roure): 21 h

DIVENDRES 29 DE MARÇ
Aküa (versió reduïda): 21.40 h

DISSABTE 30 DE MARÇ
Actuacions de tots els artistes de les 11 h a les 21 h
Aküa (versió reduïda): 21.40 h

DIUMENGE 31 DE MARÇ
Actuacions de tots els artistes de les 11 h a les 14 h

 
« Tornar