Aquesta tardor arriba amb moltes novetats
10/09/2023

Donem el tret de sortida a l’inici del curs amb la teva tornada a la rutina i t'avancem totes les novetats.

  • Les instal·lacions creixen!

Pròximament, ampliarem l’espai de força de la sala fitness i estrenarem dues sales d'activitats, entre elles una de cycling. A més, també cobrirem les quatre pistes de pàdel. I ho fem per a tu, per a què aquí, et superis dia a dia.

  • Ser soci ara té més beneficis!

A partir d'ara, a més a més de gaudir d'un descompte directe, també acumularàs un 5% del valor de les compres a la nova targeta virtual.

Podràs acumular saldo amb la compra de tractaments, d'entrenaments personals, als restaurants de Caldea i a la nostra botiga, i pagar de forma total o parcial gairebé tots els serveis.

Per estrenar la nova targeta virtual, et regalem 10 €!

  • I encara hi ha més!

Si recomanes a un amic que es doni d'alta al Club, t'emportaràs 25 € més i a ell li descomptarem 25 € de la matrícula.

Apropa't a la recepció o al punt d'informació de l'Espai Cluber i t'explicarem com gestionar el teu saldo des l'app.

T'enduràs un necesser de regal!*  

Condicions d'aplicació

Targeta virtual

El saldo es generarà l'endemà de la compra i caducarà el 31/12. La compra als restaurants de Caldea permet acumular saldo, però no pagar amb ell. El pagament de la matrícula, de la quota d'abonament al Club i/o a l'aparcament, el lloguer de taquilles i l'escola de pàdel no acumulen saldo.

Recomana a un amic

Cal tenir una antigüitat mínim d'1 mes al Club. Màxim 5 amics per soci. Promoció per a majors d'edat i no aplicable si la nova alta ha tingut la condició de soci els últims 4 mesos. Vàlid per a altes fins al 15/10/2023 o esgotar places disponibles.

*Fins a esgotar existències.

« Tornar